Vi gifter oss!

29. august 2015 er endelig dagen kommet. Da gifter vi oss. Mann og kone. Herr og fru. Og gubben og kjærringa. Gleder meg! :)

Planleggingen er i full gang. Kjolen er sikret, fotograf og lokalet er booket og vielsesstedet ble ordentlig avklart i dag. Vi skal ha et noe utradisjonelt bryllup men med noen tradisjonelle rammer. Hverken kristen eller human etisk vielse, men noe helt annet. Noe veldig oss:)

Planen er utevielse på en gård i nærheten. Det tror jeg blir utrolig vakkert. Nå gjenstår det å finne ut hvordan vi gjør det med lyd og musikk. Men har fortsatt god tid, så stresser ikke. Mye;)

Det er så utrolig mye man må huske på når man planlegger bryllup. Ting jeg ikke ante var viktige må planlegges i minste detalj. Og jeg, som er litt (mye?) kontrollfreak på slike ting har altfor mange ideer og tanker i hodet til at jeg klarer å gjennomføre noe som helst. Så nå har vi liste opp og liste ned med ting som må gjøres. Datert. I prioritert rekkefølge. Men med orden i boka klarer jeg å fortsette planleggingen. Heldigvis er de store tingene på plass nå. Så nå er det mest kos. Og dulling med pynten! :)

Jeg saumfarer ebay og andre nettsteder på jakt etter sko, underskjørt, tiara, smykker, bord dekorasjoner etc. Jeg vet hva jeg vil ha, men det vet tydeligvis ikke ebay;)
Jeg er ivrig bruker av pinterest for å få inspirasjon til all pynt, blomster og invitasjoner. Sluker til meg alt av inspirasjon jeg finner overalt på internett. Men jeg koser meg med planleggingen, og det er hovedsaken.

Så nå er det offentliggjort og bloggen kan herretter pepres med innlegg av tema "bryllup". :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits