28.06.2014

Etter å ha blogget litt på en annen portal faller jeg nå tilbake til denne bloggen. Dette er liksom min blogg. Jeg kommer ikke til å blogge så veldig mye om barna, siden det var grunnen til at jeg flyttet meg til en portal som var passordbeskyttet, men har nok av andre ting å skrive om heldigvis;)

Nå går vi inn i et spennende år til. Vi planlegger nemlig bryllup. Og jeg har allerede begynt å lete etter lokale, inspirasjon og tips fra det store nettet. Lokalet viser seg å være vanskeligere enn jeg trodde å finne. Forloveden vil ha noe spesielt som vi ikke har funnet helt ennå, og jeg ønsker et sted med utevielsemuligheter. Så ønsker vi begge å ha et sted hvor vi kan ordne alt selv, være nært kollektivmuligheter, stort kjøkken og rimelig. Så da er det jo ikke så mange lokaler å velge i heller. Men, det dukker sikkert opp noe.

Når jeg først kastet meg inn i planleggingen ble jeg meldt inn i to grupper på facebook som handler om bryllup og jeg ble nesten svimeslått av alt som man må tenke på i forbindelse med bryllupet. Så nå kommer redebyggingen tilgode fra to svangerskap. Listeskriving (flere!), organisering og ta-en-ting-av-gangen-syndromet! Fint at disse instinktene også kan brukes i ettertid! :)

Så nå er første post på to-do-listen å finne lokale vi begge liker og booke det! :D 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits