36 uker, 1 mnd til termin og snart jul!

Puh, mye å skrive om på en gang her :) 

I går rundet vi 36 uker gravid, altså en uke til så er det 'lov' å komme ut Lillesøster! Jeg er litt splittet nå. For egentlig ønsker jeg henne ut sånn akkurat , eller så får hun vente til etter nyttår. Jeg vil gjerne slippe å være høygravid i julen, merker hvor tungt det er allerede. Men samtidig så er det jo mye bedre for henne om hun venter til 2013 før hun kommer ut. Men er i allefall liten tvil om at tiden går fort å snart er hun her. Uansett!


36+1 :)

På 36 ukers dagen var det også nøyaktig 1 mnd til terminen, å med det i minnet ble samboeren min bedt pent om å ommøblere soverommet vårt så vi fikk en fin og permanent plass til Lillesøster sin sprinkelseng. Etter ett par timers arbeid sa vi oss fornøyd å nå gjenstår det bare å skru opp sengen hennes. På soverommet da. Ellers må jo fødebagen pakkes snart, å stellekommoden fikses, klærne vaskes og vognen rengjøres å pusses litt opp. Men alt til sin tid. Sier jeg nå. Skal se når permisjonsuken kommer så blir alt gjort i løpet av noen dager ;)

Status innenfra magen er at Lillesøster har funnet seg ett favorittleie. Å det er ikke det mest ideelle leiet heller. Hun ligger på tvers nemlig. Sånn for å gjøre mammaen hakket mer bekymret i forhold til fødselen. Hun har lagt slik siden midten av oktober, å virker som hun blir helt krakilsk å frustrert når hun havner i hodeleie så for øyeblikket tror jeg ikke hun har planlagt å legge seg i rett vinkel. Virker ikke sånn. Så her har vi det gøy om dagen. Ikke kan jeg ligge på rygg fordi magen presser på noen nerver som gjør at jeg blir så vanvittig svimmel, ikke på magen fordi magen naturlig nok er i veien, å ligger jeg på høyre side får jeg "kjeft" fordi Lillesøster sine ben ligger der å blir klemt, snur jeg meg over til venstre blir hodet lagt i klem. Så ja, her krangles det litt før man finner roen om kveldene ;) Men, er ennå noen uker igjen før de gjør drastiske tiltak så satser på at hun har fått bedre retningssans til den dagen :)

 

Én kommentar

Maria Therese

16.12.2012 kl.13:36

Snart er dere en familie på fem! (med Paolo da ;)

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits