Magebilde! :)

Uke 32+2Jeg får stadig vekk sjokk når jeg ser meg i speilet, å gårsdagen var inget unntak. Så da måtte jeg ta bilde av denne store magen min :) Ingen tvil om at Lillesøster koser seg maks inni der i allefall! :)

 

2 kommentarer

Maria Therese

14.11.2012 kl.14:10

Du er råflott! :) Målte du forresten magen noe når du gikk med Amanda? Tenker på om du måler nå og sammenlikner (sånn utenom bilder).

Anniken's Krok

14.11.2012 kl.14:43

Takk ;) hehe. Nei ikke utenom kontrollene, å forløpig er symfysen ca samme. Men ser i forhold til bilder at jeg bærer Lillesøster lengre frem å ned, mens Amanda lå bak å magen strakk seg fra ribbena å helt ned. Måler du? Det var i grunn en god ide, synd det er for sent nå :P

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits