Progress!

Syv fullgåtte måneder sto det på statusen min i dag. Tenk det da. Jeg har vært gravid i syv måneder allerede. 31 uker og 2 dager. Da er det i grunn ikke noe rart at jeg føler jeg har magen oppunder halsen og en baby som sparker og kliper meg både i blæra å ribbena - samtidig! Babyen er jo blitt stor nå. Syv måneder. Tiden flyr.

Men som vi koser oss. Hun er kjempe sosial inni magen å sparker å vrir seg med en gang noen legger en hånd på magen. Veldig gøy og veldig veldig koselig :)

Magebilde fra ukebytte ved uke 31 -

Å siden jeg kommer til å være forholdsvis stor og tung rundt juletider begynte jeg julegaveshoppingen for lenge siden å planleggingen av julefeiringen er selvsagt godt i gang!
Siste tilskudd havnet i fryseren i dag. 


Namnam! Spørs om ikke vi må prøve-lage denne en stund før julaften ;)

Nå skal siste touch gjøres på noen julegaver så skal jeg kose meg med å brodere julekalender til mine søte små resten av november. Hærlig!  

2 kommentarer

Maria Therese

06.11.2012 kl.20:29

Oioioi...! Ribbe, det hadde vært noe det! Tror vi også må kjøre en testrunde før julen kommer ;)

Anniken's Krok

06.11.2012 kl.21:21

Testrunde er bra! :) Å kjøtt hørtes unektelig fantastisk godt ut ;) hehe

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits