Uke 30!

Tenk, i dag er det 10 uker til terminen. Sykt. Å hjelpes som tiden flyr! De siste dagene har jeg fått ett anfall av redebygging (igjen) så nå er stellekommoden klar for at Lillesøster sine klær kan vaskes å plasseres. Soverommet vårt er ryddet og gjort klart til ommøblering for å få inn en sprinkelseng, å jeg har blitt en aktiv finn.no'er for å finne sprinkelseng og en søskenvogn. Godt når ting begynner å falle på plass. Status innenfra magen er at Lillesøster vokser og trives. Hun er superaktiv å romstrerer dagen lang. For øyeblikket har hun en favorittstilling å det er på tvers i magen. Her skal man ikke legge seg med hodet ned før i aller siste liten sikkert. Til stor frustrasjon fra mamma'n. Men har nok ikke så mye jeg skulle sagt der nei. Men bortsett fra det koser vi oss. Merket at trøttheten kom som ett nytt slag i trynet når vi rundet tredje trimester, men som mye annet overlever man alt i en liten periode:) Amanda koser med babymagen daglig nå, men vet ikke helt om hun skjønner så mye av det allikevell. 

De vordende besteforeldre gleder seg selvsagt masse denne gangen også, å da de fikk vite at vi ventet en jente til var den ene bestemoren på ferie i Hellas, så noen uker senere kom det en pakke i posten med klær til dem begge. Matchende såklart ;)

Mistenker at de to små jentene våre etterhvert vil bli kledd opp som tvillinger i regi av de stolte besteforeldrene ;)

Jeg klarte ikke dy meg når jeg var på butikken idag å kom hjem med en pakke bittesmå bleier som er lagt på plass i stellekommoden i påvente av Lillesøster's ankomst.

Å her er magen fra søndag når vi rundet 30 ukerÅ for sammenligningsgrunnlaget (for meg selv:P) ett bilde fra uke 29 når jeg ventet Amanda.Magen er definitivt større denne gangen, å den føles sånn å. Føler meg like stor nå som på slutten sist, men det er jeg da heldigvis ikke! Ennå :P

2 kommentarer

Maria Therese

30.10.2012 kl.22:11

Godt å få gjort litt klart vil jeg tro ;)

Kom plutselig til å tenke på at vi ikke har kjøpt noen bleier enda... Kanskje på tide? Men dette kan jo også pappaen gjøre mens mammaen enda er på barselhotellet, eller hur? Mistenker at vår gutt kan bli stor. Hehe. Og da er kanskje nr1 til Libero for liten også...? Hvem vet.

Anniken's Krok

01.11.2012 kl.20:03

Hehe, ja er absolutt noe mannen kan gjøre mens du er på barsel ;) Å ja, libero nr 2 passer like greit til de små den også. Vet ikke helt hvorfor jeg kjøpte 1'ern egentlig. Å om du kjøper på coop med coop kort så koster de bare 14kr pakken! :)

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits