Heklerier og andre gravide hormoner ;)

Nå som Amanda er bedre igjen får vi mer søvn på natten og mer energi på dagen. Hærlig. I dag er frøkna i barnehagen og mamma'n slapper av hjemme med litt husvask og rydding. Senere i dag skal vi på kafé i barnehagen å der kan vi kjøpe kunsten jenta vår har laget for en valgfri penge som går til en god sak i forbindelse med FN. Gøy :) Gleder meg til å se hva lille kunstneren vår har produsert de dagene hun har vært i barnehagen :)

Ellers har jeg sånn smått begynt julegaveproduseringen. Min store craving i dette svangerskapet er hekling, brodering og andre former for hobby. Det eneste jeg vil gjøre om kveldene, etter frøkna er lagt er å sitte å pusle med håndarbeidene mine. Å utover høsten har det blitt ferdigstillt flere forskjellige prosjekter. 


Hamstret garn her om dagen. Så nå produseres det ;)


To venninner har fått seg headliners i bursdagsgaver.


Amanda har fått ny hjemmeheklet lue! :)

Med Amanda lærte jeg meg å hekle når jeg var gravid å heklet ett teppe til henne, men den største cravingen var brødskiver med jordbærsyltetøy og cornflakes. Å så omorganiserte jeg hele leiliegheten og boden opptil flere ganger. 

Denne gangen hadde vi akkurat flyttet så ikke mye å omorganisere nei, men allerede andre måneden inn i svangerskapet hadde jeg organisert alle kjøkkenskapene, å alle andre hyller jeg kunne finne i huset. Morsomt hvordan svangerskampshormonene spiller inn på ryddegenene. Å veldig gøy å se likheter og forskjeller mellom svangerskapene også. Orden i skapene, deilig! :)

3 kommentarer

Maria Therese

24.10.2012 kl.15:50

Hm, jeg lurer på: Betyr det at det er lov å slå seg løs med ryddingen/organiseringen også nå i permisjonstiden dersom behovet blir stort? Kjenner allerede at en vindusvask og en rydding i klesskapet frister stort... ;)

Anniken's Krok

24.10.2012 kl.19:26

Maria Therese: hihi, selsvagt;) Bare husk å hvile mest mulig også. Å så anbefaler jeg å avvente vindusvasken til litt nærmere tiden du vil ha Lykketrollet ut da dette ofte kan starte fødsel..har jeg hørt ;)

Maria Therese

25.10.2012 kl.09:17

Hehe, det er notert. Det er med andre ord ikke noe jeg skal foreta meg i dag, da jeg helst vil han skal vente til over helgen i alle fall. Men etter det må han bare komme altså ;)

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits