Uke 29!

Tenk, en uke inn i tredje og siste trimester allerede. Bare 11 uker igjen. Kanskje 12 ;) 

Lillesøster vokser seg stor og sterk og hver bevegelse hun kommer med er vondere enn den forrige, så jeg grugleder meg til hun blir kjempesterk å sparker fra seg der inne ja. Vi har ennå ikke begynt å ordne klart til ankomst, å sånn som tiden går fra meg nå kommer vi sikkert ikke til å ha alt klart før den dagen vi reiser inn på føden for å hente hjem Lillesøster :) Men jeg er roligere nå heldigvis. Å det er jo ennå maaange uker igjen!


Magen 29+1.

Sånn ellers så går dagene stortsett i ett her ennå. Lille Amanda har vært mye syk siden barnehagestarten og siden hun ikke har vært noe særlig syk før nå, sliter hun litt med å skjønne helt hva som skjer. Hun sover kjempe dårlig når feberen herjer som værst, og blir sur og trøtt å lei seg av den grunn. I tillegg spiser hun nesten ingenting når hun er syk, noe som igjen fører til at vi får en kjempe sliten overtrøtt skrubbsulten pike. Så for hver sykdom hun har hatt nå har vi hatt iallefall en eller to netter med null søvn og påfølgende sliten snuppelupp de to neste dagene. Å så bruker hun noen dager for å komme seg helt igjen. Så, nå kan jeg skrive under på at de som sier de små er mye syk det første barnehageåret har helt rett! Kan kanskje trøste oss med at Lillesøster nok kommer til å bli mye syk de første seks mnd av livet sitt da, siden hun blir smittet av Storesøster, så kanskje barnehagestarten til Lillesøster blir litt mindre turbulent.  På fredag når vi hentet henne i barnehagen var hun blitt slapp, igjen, så vi dro en tur på kjøpesenteret i nærheten her og gikk på cafe og koste oss. Med barnemenyen fikk vi ett mini gjett hvem spill. Å det måtte selvsagt testes. Amanda forsto det ikke helt, men syntes det var kjempe gøy å spille spill sammen med pappa. Aner at hun har arvet brettspillgenene til begge foreldrene. Så nå gleder jeg meg masse til hun blir litt eldre og vi kan sitte ned å spille spill sammen hele familien! :)

3 kommentarer

Maria Therese

22.10.2012 kl.13:55

Du er like flott som gravid denne gangen! :) Egentlig så har jeg lurt på hvorfor vi egentlig synes det er så flott...strengt tatt er det jo "bare" en mage som vokser. Men jeg liker tanken på alt det den symboliserer, og på livet som snart kommer :) Sikkert nettopp derfor blikkene våre blir triltrukket av gravidmager ;)

Vet vi har sagt det før, men nå som vi går gravid begge to, skulle jeg virkelig ønske at vi bodde i samme by. Tenk å ha permisjonstiden sammen!

Anniken's Krok

22.10.2012 kl.19:31

Maria Therese: Takk søta :) Tror også det har noe med at vi vet hva som vokser inni der, at det er derfor det er så flott å se på.
Jeg vet, skulle virkelig ønske vi bodde nærmere å kunne ha trilledater, men men. Vi får heller være flink å besøkes i permisjonstiden. Spesielt om gubben din reiser mye ;) Å så får vi time reise nordover slik at vi får vært masse sammen der også:)

Maria Therese

22.10.2012 kl.19:51

Helt sant. Gleder meg til påsken allerede ;)

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits