Tiden går altfor fort!

I går var det 3 måneder på datoen til termindagen. Herremin som tiden flyr. Før vi vet ordet av det er lillesøster her ute sammen med oss. 

Siden vi har en liten frøken fra før av regnes det med at vi har alt vi trenger til Lillesøster å derfor ikke har så mye som må ordnes før hun kommer. Men det er det jo..vi må finne ut av vognproblemet, må ha kommode til hennes klær å saker. Amanda's klær må flyttes inn på soverommet hennes å dermed må skapene på soverommet hennes tømmes å tingene finnes nye plasser til. Seng må vi også ha. Å så kommer det en vugge ned fra nord som skal stå i stuen. Så egentlig er ingenting på plass. Bortsett fra stellebordet. Å en haug med klær da. Når jeg tenker over det kjenner jeg at jeg blir stresset. Spesielt når jeg funderer på vogn. Må jo nesten ha noe som de begge kan sitte i, men vil ikke gå rundt å trille på en tvillingvogn når Amanda er i barnehagen heller. Så ja, jeg er ubestemt. Å en anelse små stressa. Å når jeg oppdaget i går hvor nært vi er termin ble jeg hakket mer stresset. Men alt ordner seg nok. Er jo fortsatt god tid igjen til å ordne alt. Å jeg gleder meg vanvittig til å treffe Lillesøster om en tre måneders tid :)

Sånn når jeg får pustet ut å slapper litt mer av oppdager jeg at magen har vokst seg diger bare siste uken. Så ingen tvil om der er baby på gang nei :) Lillesøster er spinnvill dagen lang å nå vises det godt på utsiden at hun turner der inne også. Når Amanda ligger inntil meg eller sitter på fanget å koser storkoser Lillesøster seg. Da er det full fart med spark og romstrering sånn at også Storesøsteren skal kjenne at hun er der. Foreløpig har Amanda bare sett litt rart på magen når dette har pågått da. Men her om dagen kom hun bort, løftet genseren min og pekte på magen å sa: "beebbieeen" å så fikk magen en skikkelig kos. Skjønneste Storesøster. 

Her er 27 ukers bilde fra søndag. Uklart mobilbilde, men magen kommer frem uansett ;)
6 kommentarer

Nina - VINN 20.000 KRONER!

10.10.2012 kl.12:39

Ååå! Jeg bare elsker denne bloggen. Har ikke vært her såå mye, men har vært her et par ganger. Skal begynne å komme her fast. Skikkelig bra blogg du har laget nemlig, og jeg synes du har en personlig stil på en måte. Alt for mange bloggere som bare prøver å blogge som alle andre, uten å tenke på hvordan de selv er og sånt. Så du må bare fortsette med det du gjør, for det er veldig bra!!!!

Men du! En ting. Jeg har en ny konkurranse på bloggen min nå. Du kan vinne gavekort på 20 000 kroner. Alt du trenger å gjøre, er å klikke deg inn på bloggen min, å så klikke på bildet og så fylle inn navn og e-post. Høres det bra ut eller? Håper veldig at du gidder å gjøre det :-D Og jeg hadde blitt så sinnsykt glad om du gidder å lage et innlegg om denne konkurransen, og kanskje til og med posten den på Facebook!!!! TUUUUSEN TAKK PÅ FORHÅND!!!!!!!!!!

Maria Therese

10.10.2012 kl.16:07

Jeg skjønner så altfor godt hva du mener! Er neppe noen trøst, men det er først denne uken vi har fått alt i hus (mangler stellebord, men det løser vi til helgen). Du har altså fortsatt god tid - selv om det sikkert ikke føles sånn :) og du lærte jo av forrige gang at alt blir klart til slutt ;)

Anniken

10.10.2012 kl.21:44

Så sant så sant. Å det er jo fortsatt masse tid:) kommer det bilder av Lykketrollets stelleplass osv etterhver? :)

Maria Therese

11.10.2012 kl.16:21

Hehe, det gjør det nok helt sikkert - så snart det er klart. Regner med både stelleplass og soveplass er hundre prosent oppe og går i løpet av helgen. Måtte jo plutselig kjøpe ny seng, da vi ikke kunne bruke den vi hadde fått likevel. Og det samme gjaldt stellebord. Ulike grunner til at de to tingene måtte byttes inn, men ble litt ekstra styr.

Janne-Kristin

12.10.2012 kl.22:26

Oj, jammen har den vokst mye siden sist magebilde! :D Fin er du OG magen! :D

Skjønner du er litt stresset, men dere har i hvert fall planer for det meste da :)

Anniken's Krok

22.10.2012 kl.19:30

Janne: Takk for det :) Ja magen spretter ut nå merker jeg:) Litt koselig er det da:D

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits