Magebilde! :)

Dette svangerskapet går så fort at jeg rekker ikke følge med i svingene. Sist svangerskap er nøye dokumentert hver eneste uke med magebilder og diverse notater. Men denne gangen tror jeg vi tar magebilder kanskje hver tredje uke eller noe :) I dag er vi 26+3. Så nå er det ikke lenge til 3 og siste trimester!

Men det er liten tvil om at magen vokser, per dags dato har jeg en bukse og to topper som passer meg ok, resten er trangt å ubehagelig eller for lite. Magen buler. Lillesøster er meget aktiv også. Jeg syntes storesøster var aktiv, men det er ingenting sammenlignet med denne jenta her. Det er liv å røre hele dagen, ikke små dult, men store kraftige spark eller rett og slett en hel del romstrering. Veldig koselig og til tider meget smertefullt også. 

Har tenkt en stund på om jeg skulle ta ett bilde å sammenligne det med magen når jeg ventet storesøster. Så da blir det sånn :)

Her er magen for en uke siden 25+1


Blitt en skikkelig tutmage dette her.

Her er bilde fra når storesøster lå inni magen 25+3 uker.


Ser litt mindre ut her ja.

Får nok ett bedre sammenligningsbilde etterhvert tenker jeg, iallefall er det liten tvil om at der er baby på vei her.

2 kommentarer

Maria Therese

04.10.2012 kl.08:56

Fina! :)

Et lite tips bare: På HM har de noen såkalte "minikjoler" som egentlig er singleter og t-skjorter som er VELDIG lange. 79 kr stykket mener jeg. Jeg kjøpte av disse tidlig i sommer, og bruker de ennå. Mer enn lange nok til at de kommer til å dekke magen hele svangerskapet, billige, og veldig stretchy i bomull.

Anniken

04.10.2012 kl.23:50

Thank you! På mamma avd eller ellers i butikken? :)

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits