Ultralyden viste...

en spinnvill liten jente til! :D 

En lillesøster! 

Vi gleder oss stort. Og jeg tror det kommer til å bli en bra kombinasjon med to små frøkner som leker ilag. Håper det. Så nært de blir i alder så får de sikkert god nytte av hverandre. Terminen er fortsatt i begynnelsen av januar, heldigvis! Så nå må jeg bare knipe igjen i julen så det ikke blir noe romjulsbaby på oss.


Magen uke 20 :)

Ellers går dagene mer eller mindre i ett her nå. Amanda har begynt for fullt i barnehagen så dagene går med til innkjøring der å her hjemme. Første dagen jeg var alene her uten henne var lang og tung. Visste ikke helt hva jeg skulle ta meg til, men jeg var flink å ikke vasket huset da. Sørget for å slappe litt av i det minste. Men nå begynner det å gå seg til for min del også. Å jeg ser jo at jenta mi trives skikkelig godt i barnehagen så det hjelper på. 


Litt forundret på vei til sin aller første dag i barnehagen:)

2 kommentarer

Janne-Kristin

13.09.2012 kl.22:51

Gratulerer så mye med en liten jente på vei! :)

Anniken's Krok

21.09.2012 kl.13:54

Janne: Tusen takk :) Blir spennende med to små jenter i hus her neste år :)

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits