På tide med litt opppussing

Etter tre år som av og på blogger har jeg nå oppdatert og endret innholdet rundt om i bloggen min i håp om at jeg klarer å oppdatere den oftere ved å skrive om det jeg aller helst ønsker. Jeg har innsett at jeg i det siste har skrevet minst om mine smykkerier og andre hobberier og mest om mitt liv som småbarnsmamma. Og heretter blir det nok mest skrevet om nettopp det å være mamma med alle gleder og utfordringer det innebærer.

So, here goes:) I januar blir Amanda storesøster. Helt plutselig og veldig uventet skal vi nå bli to barnsforeldre! Min første reaksjon var samme som da jeg fikk testen med Amanda. Skrekkblandet fryd. Tenk å få oppleve å være gravid å bli mamma igjen. Men så ble jeg redd. Redd for hvordan Amanda takler den nye situasjonen og også hvordan vi takler det. Men, som med det meste andre tar vi utfordringer på strak arm å nå er vi bare overlykkelige og gleder oss stort til det nye familiemedlemmet ankommer etter nyttår.

I skrivende stund er vi 18+1 uker på vei, og skal til ordinær ultralyd om to uker. Jeg er sprekkferdig av spenning! 


Lillebrøster er her 11 uker gammel :)

 

Kjennes veldig godt å endelig fortelle nyheten på bloggen min, og håper at det betyr at den blir oppdatert oftere heretter! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits