Mammaliv

Jeg har allerede vært mamma i over ett år. Helt utrolig hvor fort tiden har gått! 


Lille snupp 15 timer gammel:)

Jeg husker når jeg var liten så tenkte jeg alltid at når jeg ble stor da skulle jeg bli mamma. En som alltid var der for meg å støttet meg i uansett hva men som satte foten ned når jeg trengte det. Jeg gledet meg til den dagen jeg fikk høre mine fremtidige barn si "mamma" til meg. Nå som jeg faktisk er mamma klarer jeg ikke helt å forstå det allikevell. Av og til føles det som jeg aldri har vært noe annet enn mamma for lille skjønnheten min, mens andre ganger kan jeg ta meg selv i å sitte å titte på henne å tenke jøss, er hun virkelig min? Skapt av meg og mannen? Det er en god tanke som jeg ikke kunne vært foruten.Livet som mamma og småbarnsforeldre er selvsagt ikke bare bare, men som vi har kost oss det siste året. Vi har vokst masse sammen med lille skjønnheten vår, å gleder oss over hver minste lille ting hun lærer seg. Som nevnt i ett tidligere innlegg har vi hatt nattevåk siden hun var ca 3 måneder gammel, å det er selvsagt slitsomt mens det står på, men når hun smiler så pent dagen etter glemmer vi slitet allikevell. Å nå virker det som hun sakte men sikkert har lært seg å finne roen på natten noe som betyr mer søvn for oss, og en enda blidere jente på morgenen.Den tiden vi går igjennom nå er uten tvil en helt fantastisk tid. Hun har fått en fantastisk personlighet å skravler i ett sett mens hun tusler rundt her hjemme. Hun har lært seg å gå, å løpe, å synge bæ, bæ å ja, ja til bæ bæ lille lam, småprate litt, danse og masse masse mer. Å hver dag ser vi at hun mestrer noe nytt. Det er så godt å se. Flinke, flinke jenta vår. Å nå er det bare litt over en uke så begynner hun i barnehagen. Det kommer hun til å elske. Uten tvil! :)

Stikkord:

Én kommentar

Janne-Kristin

17.08.2012 kl.22:19

For en herlig liten jente du har! Og jammen kan hun mye for å bare være 14 måneder :O Slik kommer nok jeg også til å tenke, er dette virkelig vårt barn? Det er jo ganske surrealistisk, vil jeg tro :) Så spennende at du venter en til da :)

SV: Ja, crogs skal jeg absolutt pakke med meg nå ;) Greit med noen som har vært på samme klinikk ;) Jeg tenker akkurat det samme som deg om klærne, vil gjerne at de skal være rene og pene når vi kommer hjem, for jeg regner med og håper at vi får brukt alle før hun blir for stor for dem :) Takk for mange tips! :)

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits