When the baby sleeps...

Det er skumring ute. Alle gatelysene er tente. Du nynner og kjenner på roen som har senket seg i huset. Smårydder litt i stuen, barneleker og hundeleker ryddes vekk. Det dufter nydelig av den litt sene middagen som står i stekeovnen og venter på å bli fortært. "Vræææl" kommer det fra barnerommet. Du tusler inn, gir smokk og pusker litt i panna før du sier god natt og går ut igjen.

Kjøkkenet ryddes og benkene vaskes, belysningen i stuen senkes og stearinlysene tennes. Det står en film i spilleren du har gledet deg lenge til å se. "Vræææl", rutinen gjentas; inn, smokke, puske, nattinatt lille venn, ut igjen.

Bordet dekkes og middagen kommer på bordet. Snart sover hun nok tenker du. Første biten av den nydelige middagen skal akkurat spises så hører du ett illskrikende hyl fra barnerommet. Hun har snudd seg på magen og finner ikke veien tilbake. Snu, smokk, puske litt, nattinatt, ut.

Etter ett par timer har det vært stille en stund og du bestemmer deg for å legge deg. Få en god natts søvn mens babyen sover søtt i sengen sin. Være klar for masse masse babykos morgenen etter. Du har akkurat slappet helt av, og kjenner søvnen komme da du hører ett lite grynt fra barnerommet. Etterfulgt av babling, så latter, før gråt.

Nope,  the baby is most definately not sleeping tonight..Heldigvis har vi en helt nydelig skjønn smiledukk, å selv om det blir våkennetter så er det jo ett stort pluss at hun viser frem nye triks de nettene hun er våken. I natt lærte vi å sette oss ned å hente en leke for så å sprette opp i stående igjen. Flinka!

Én kommentar

LivetBak

13.05.2012 kl.21:47

Håper gojenta finner roen snart så det blir en rolig natt for dere alle! :)

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits