Skal-bare syndromet

Hva er det med skal-bare syndromet? Hvorfor skal man bare ett eller annet før man kan gjøre det man egentlig skulle?

Selv er jeg ett meget stort offer for å bare skal ditt og datt.. Eventuelt kan man si det sånn at jeg er enormt flink til å bare skal gjøre ett eller annet før det jeg egentlig skulle. For eksempel er jeg superflink til å mellomlagre. Eller å starte på ett ryddeprosjekt ett sted for så å gå å bake noe for eksempel. Jeg har selv diagnostisert meg å funnet ut at jeg lider av skal-bare syndromet. Fnt å ha noe å skylde på.

Om kveldene burde jeg legge meg tidlig siden vår lille solstråle sliter litt med nattesøvnen sin for tiden. Jeg begynner å forberede meg til seng å soving rundt 21. Jeg kommer meg aldri i seng før nærmere midnatt. Uten unntak. Hvorfor? Jo, fordi jeg skal bare. Jeg skal bare sjekke mailen. Jeg skal bare spise. Jeg skal bare rydde litt her. Jeg skal bare tømme oppvaskmaskinen, brette klær, vaske klær, rydde, finne frem klær, pakke stellebag osv osv osv. Listen er eviglang! Nå er jo egentlig ikke dette ting jeg trenger eller gjøre på kvelden etter klokken 21. Men allikevell. Syndromet slår til. Å jeg bare. 

Sånn er det. 


Dakar Paolo må ofte vente på mor fordi hun skal bare ditt og datt :) Men fin er han!

 

2 kommentarer

Ninny

04.05.2012 kl.21:51

Har du prøvd å sette alle disse tingene på må-gjøre- lista? Da kan det hende at du skal-bare-sovelittførst før du gjør det, hihi:)

Anniken's Krok

04.05.2012 kl.21:55

hehe, funker ikke! Jeg blir heller mer stresset av å ha en må-gjøre-liste til dagen etter :P

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits