Morgenkos

I dag ble jeg vekt av èn fot i øyet og en fot i munnen. Amanda sine føtter da, sånn i tillfelle dere lurte på hvor sprek jeg faktisk er. Ikke aner jeg hvordan Amanda har havnet i sengen med meg heller. Siste jeg kan erindre er at jeg ga henne mat i sin seng rundt 05.30 å så våknet jeg av henne igjen rundt 08.30. Kanskje hun har ett hemmelig triks vi ikke vet om? Som at hun kan klatre ut av sin seng og over i min seng å sove videre der? Det er vell heller usannsynlig. Men hadde ikke blitt overrasket, for denne tøtta kan tydeligvis krype også, bare ikke vil vise det frem. Nemlig! 

Uansett, var i allefall skikkelig koselig å våkne av sprudlepia mi. Vi fikk rast og kost oss masse i sengen før vi måtte stå opp. Å nå har vi vært så sosiale at nå sitter vi på hver vår del av stuen og leker med lekene våre. Jeg med bloggen og Amanda med gårullatoren sin. Morgenkos! :)

Jah, å så har vi flytta! Men det kommer det mer om i ett annet innlegg. Må bare få ting såpass på plass at jeg kan dele bilder. Sånn som det er nå, har vi gulvplass på stuen og veggplass på kjøkkenet. Ting tar tid. Men det blir så fint! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits