Nytt år med nye muligheter?

Ja, da er vi nesten ved veis ende i første måneden av det nye året. Tiden går så altfor fort. Amanda blir 8 måneder på torsdag, altså om to dager. Snart er hun 1 år! Hvor har lille babyen min blitt av? Jeg vet jeg skrev i høst at jeg gleder meg til alt det som skjer første gang, det gjør jeg fortsatt..men det skjer altfor fort! Noen dager savner jeg bremsen. 

NB! mammaskryt coming up!
Hun har blitt så flink. Skravlen går i ett sett å hun har lært seg mange ord allerede. Hun sier mamma, pappa, bø, heia, namenam, nænæi og noe som minner om natta. Flinke Amanda! :) For tiden øver hun seg på å gå med gåstolen og uten. Hun skal kun stå eller gå, å står nå nesten uten støtte. Såh, det var nok mammaskryt for en liten stund! Tror jeg;)

Dette året bringer i allefall med seg masse muligheter. I morgen pakker vi flyttebil og flytter østover for en periode. Det blir spennende, men også veldig skummelt! Jeg har jo endelig fått meg en fin liten jentegjeng her, hvor alle har babyer til og med, så flytter vi. Skummelt å skal starte på nytt igjen, men også litt spennende. Grugleder meg.

Nå håper jeg bare at miljøskiftet gir meg masse blogg og skrive inspirasjon. Boken skriver seg ikke akkurat selv! 

Lille smiledukken vår:) 

Én kommentar

Arime

01.02.2012 kl.01:47

Søte og flinke Amanda! Så kult at hun kan noen ord allerede. :) Lykke til med flytting!

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits