Hverdagen er tilbake..nesten!

Ja, etter over 1 år i gravide, amme og mammatåke er nå hverdagen nesten helt tilbake. Min tid hjemme med Amanda er over, iallefall den betalte tiden, så nå er det på tide jeg kommer meg ut i jobb igjen snart. Spennende, men også litt vedmodig. Har vært godt å være hjemme sammen med snuppa mi hele tiden, selv om det skal bli godt å gjøre noe annet om dagen enn å bare være mamma. Jeg skulle nesten ønske jeg hadde muligheten til å jobbe 50% å så være hjemme med snuppa resten. Det hadde vært luksus det! :)

Så nå er det pappaens tur til å være bleieskiftarbeider. Å han gleder seg stort! :) Egentlig er pappaen ganske heldig. For de fleste pappaer tar sin pappaperm etter at mammapermen er over, å da er som regel babyen mellom 7 og 9 måneder gammel. Altså er det når pappaen tar ovet at de fleste babyer lærer seg de store tingene som å krype, å gå, å snakke osv. Så jeg er sjalu! Å har gitt streng beskjed om at pappaen bare har med å filme alt hun lærer seg. Jeg kan jo ikke gå glipp av noe. Nemlig. Ikke for det, jeg har fått vært med på at Amanda har lært seg masse masse nytt jeg også. 

Å nå har hun jo blitt så stor også. Over 8 kg tung å over 70cm lang. Fina! 


Kvaliteten er ikke den beste, men motivet er jo bra allikevell. 

2 kommentarer

arime

22.01.2012 kl.11:49

Dennne bloggen har ikke jeg fått med meg før nå. :) Den er jo ikke veeeeldig mye oppdatert heller da, men nå har jeg lest helt ned til siden slutter. Så nå får du skrive mer. ;)

Det blir spennende for pappa'n å være i permisjon! Han kommer nok til å storkose seg. :)

Anniken

22.01.2012 kl.14:13

hihi;) ble plutselig andre ting å tenke på enn blogg her en periode;) Men skal være flink å oppdatere nå:D

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits