En ny hverdag.

Ja, da begynner det å bli en stund siden sist jeg presset frem noen ord på bloggen min. Grunnen er enkel, dagene går i ett her! :) Amanda har rukket å bli hele 3 måneder. 3! Tiden går så fort. Hun har doblet fødselsvekten sin, har blitt over 10cm lengre enn da hun var født og hun sover mye mye mindre om dagene. Men som vi koser oss. 

Siden sist har vi lært at Amanda aldri er bare sulten, hun er nemlig ihjelsulten. Litt sånn om-jeg-ikke-får-mat-akkurat-NÅ-så-dør-jeg sulten. Å om jeg er altfor treig med å finne frem puppen så får jeg høre det ja. Lenge. Hun stapper puppen i munnen og grynter og klager heeeelt til melken kommer, som tar ca 10 sekunder. Og så spytter hun melk på meg ett par tre ganger før hun fornøyd suger videre og spiser seg mett. 

En annen ting vi har lært er at hun ikke tror hun er eller vil være baby lengre. Så å ligge i armkroken å kose med mamma eller pappa er uaktuelt. Her skal man opp å frem i verden. Helst bæres rundt. Med ansiktet mot verden. Er jo bare så kjedelig å sitte alene ett sted. Å spesielt om hun må sitte å se på den som holder henne. Herregud så kjedelig. 

Men vi lærer fort altså, mamman og pappan. Så stort sett er hun en smilende glad baby. En helt herlig unge. Siden jeg nå skriver ett blogginnlegg om babyen min så må jeg skryte litt også. Det er jo sånn mammaer bare må gjøre av og til. Hun har blitt så flink å holde hodet sitt oppe selv når hun ligger på magen. Og hun har lært seg å snu seg på siden. Og den siste uken har hun endelig fått til pludringen og litt latter. Å, mamma er bare så stolt. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits