Amanda er 1 måned allerede!

Herregud, tenk, for 1 måned siden på denne tiden lå jeg og Amanda på barsel og hvilte oss etter den harde påkjenningen. Hun sov som en stein og jeg var litt usikker, litt sjokkert og mest enormt stolt over den bittelille jenta med alt det svarte håret som lå i sengen sin ved siden av meg og faktisk var min. Min datter. For en rar følelse.

 
Her er hun kanskje fem timer gammel

Jeg synes tiden går altfor fort. Før jeg vet ordet av det er hun sikkert 1 år, og så plutselig konfirmert! Brems sier jeg bare. Jeg vil at hun skal være bitteliten ennå en god stund til. Blir helt stresset ved tanken på hvor fort hun vokser. 


4 uker gammel :)

Men jeg gleder meg til alt det som skjer første gangen, første gang hun snur seg fra rygg til mage og omvendt, første ålingen, første krypingen, første latteren, første skritt, første tenner, ja you name it. Er jo en første gang for alt når man er baby og nybakte foreldre:) Gleder meg, men ønsker ikke alt dette helt ennå nei. Litt tidlig. 

Én kommentar

Siri

04.07.2011 kl.00:12

Det går sikkert ikke sååå fort ;) Hu e nydele!

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits