Home sweet home.

Selv om jeg egentlig flyttet hjemmefra for omtrent 8 år siden så kaller jeg fortsatt mamma og pappa sitt hus for hjemme. Jeg er hjemme sier jeg når noen ringer å spør hvor jeg befinner meg. Hjemme, som i Bergen spør de da? Nei..jeg reiste jo nordover i går svarer jeg da. Jeg har flere hjem jeg. Og nå befinner jeg meg i ett av disse. Barndomshjemmet. 

Det var godt å komme hjem. Reisen derimot var ikke fullt så god. Eller jo, det gikk jo greit, men det var ett stress uten like. Heldigvis kom både jeg og Amanda oss helskinnet hjem til slutt. 

Nå er dere sikkert superspente på hvordan det gikk på flyet med ammingen. Jo nå skal dere høre. Jeg ble sittende innerst ved vinduet, med en ung herreman ved siden av meg og en dame ytterst. Flyvertinnen kom og fortalte meg at det var superlurt å amme mens vi tok av, og i det hun sa det tok den unge herremannen opp en bok og satte seg litt sånn skrått bort fra meg. Flott, tenkte jeg, da ammer vi. Brettet ut puppen og fikset det fantastiske ammeskjoldet, og stappet inn i munnen på Lille frøkna. Hun ble kjempeglad og ivrig og startet med en gang å spise. Så taxet vi ut på rullebanen og begynte å få litt fart og jeg var kjempefornøyd med egen innsats og ikke fullt så flau lengre. Så i det vi skulle til å lette spyttet hun ut puppen og nektet å ta imot mer! Så der satt jeg da, med puppen hengende ute og ett ammeskjold som fyllte seg med melk og forsøkte alt jeg kunne for at Lille skulle ta smokken sin slik at hun ikke fikk dotter i ørene. Heldigvis gikk det jo bra da. Sånn rent bortsett fra at mamman var søkksvett og våt av masse melk som Lille selvsagt spyttet ut istedenfor å faktisk svelge maten. Ja, og sånn i tillfelle dere lurte, den unge herremannen på min venstre side leste samme side i boken i hvertfall tre ganger. 

Da kan vi konstantere at flyamming ikke er noe for oss. Hva er neste prosjekt mon tro? Finne ut hvordan man best mulig og fortest mulig snur døgnrytmen til en liten frøken perhaps? :)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits