Amming og sånt..

En ting med den nye tilværelsen jeg har gruet meg litt til har vært amming. Og da spesielt amming utenfor husets fire vegger. Før jeg ble gravid så tenkte jeg ikke noe særlig over dette med offentlg amming. Syns det var den naturligste ting i verden at babyen også skulle få mat selv om mamsen var på kafe. Men når jeg ble gravid begynte jeg å tenke over dette og også forberede meg på at puppene mine nå skulle bli en matstasjon og ikke noe privat og eget lengre. 

Så, når vi har vært ute å trillet har jeg passet på å mate frøkna rett før vi dro ut, og så stresset meg hjem igjen etter ca 3 timer slik at hun kunne få mat igjen når jeg kom hjem. Men i går, så ville hun det annerledes. Vi skulle en tur til byen og lille frøkna hadde bestemt seg for å lære mamman ett og annet om offentlig amming. Hun nekta nemlig plent å ta puppen før vi reiste til byen. Mamman trippet rundt hjemme i all evighet og ventet på at hun skulle våkne opp å ta puppen, men til slutt var vi bare nødt å reise til byen uten å ha fått matet. Så da ble hun naturligvis sulten etter kun kort tid i sentrum og mamman var nødt til å finne en kafe slik at Lille kunne få mat. Som sagt så gjort. Jeg bretta frem puppen midt inne på kafeen, tredde på ett ammeskjold og lot det stå til. Det var ikke så ille faktisk. Selv om hele kafeen kunne se puppen min og frøkna var glupsk og griste ut over hele meg og så rapte høylydt etterpå, så er det nå gjort. En barriere er brutt. Så nå lurer jeg på hva det neste blir. Har hørt rykter om at man burde amme på flyet for at babyen ikke skal få dotter i ørene, det blir spesielt det. Intimt og greier med medpassasjerene. Vi får teste det ut på fredag, da reiser vi nordover nemlig. 

Og sånn forresten så er Lille snuppa tre uker gammel i dag. Tiden går fort. Men føler som vi har hatt henne sammen med oss mye lengre enn tre uker også ;)

Én kommentar

Siri

24.06.2011 kl.01:48

Høres ut som ei spennanes tid, ja, du :) Du e flink :) God tur nordover!

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits