En ny hverdag

02 juni klokken 04.24 kom endelig Lille til verden. Hun var 3360g og 50cm lang. Det var tydelig at hun egentlig ikke ville komme ut da hun for det første kom en hel uke etter termin, for det andre plagde mamman sin med rier i over tre døgn før hun endelig kom ut og for det tredje, så spratt hun tilbake for hvert press mamman ga og ble til slutt hjulpet litt på vei av en sugekopp. Snakk om en sta frøken vi har fått :) 

Da hun endelig kom ut og ble lagt på mamman sitt bryst var hun veldig våken og studerte omgivelsene og foreldrene sine nøye før hun roet seg etter en times tid. Nå har vi vært hjemme i snart to og en halv uke med Lille vennen og tiden har gått fort! Føles som vi har hatt henne i en evighet alt. 

Lille har fått navnet Amanda Elise og er verdens skjønneste (selvsagt!). Bloggen min har naturlig nok blitt nedprioritert kraftig etter vi fikk baby, men det kommer seg nok etterhvert. Dagene her i huset går med til amming, byssing, soving og stelling. En nybakt mammas hverdag. Men jeg virkelig storkoser meg med den nye tilværelsen.Skjønneste Lille :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits