Nearly there!

Når stellebordet har kommet opp, hyllene over er montert og bleiene lagt på plass, da vet man at det ikke er lenge igjen til en ny sjef flytter inn her. Lille sjefen begynner nemlig å bli temmelig klar skal jeg tolke signalene hun sender meg:)


Ett lite eksperiment av ett bilde, men magen vises. Og Paolo selvsagt. Ser dere hvor han har gjemt seg? 


Stelleplassen er så å si ferdig, mangler bare litt pynt i form av en uro som jeg skal hekle etterhvert, sånn om det blir tid. Sengen er montert opp og madrass og slikt lagt på plass. Mangler sprinkelbeskytter, men den skal vaskes og legges på plass i løpet av uken. Vi har selvfølgelig også kjøpt en prinsesse himmel til Lille men enn så lenge ligger den oppi sengen istedenfor rundt. Men fint blir det. Tror Lille kommer til å trives som plommen i egget i kroken på soverommet. Ellers ble Lille den heldige eier av denne boken her i påsken. Hun fikk nemlig en fødselsgave på forskudd av sine kommende gudforeldre. Fantastisk flott og nusselig bok og mammaen gleder seg masse til å lagre alt om Lille's første år inni her. Til slutt: her i Bergen har vi hatt sommer noen dager nå. Å Paolo nyter selvsagt varmen slik som kun Paolo kan. Han sover. Inne. I sengen. På MIN plass. Nemlig. 

2 kommentarer

Siri

02.05.2011 kl.14:47

Så fint dåkk har gjort det te babyn ska kom :) Verskele! Bli speinnanes nu, ja :) Du ser nu strålanes ut, det må æ sei!

Haha, katta mi å insistere innimellom på å liggi oppi sænga når det e sol ut :p Skjønn itj denne, ass. Nydele og nætt hoinn, da :) Glede mæ te å træff hain å en gång :)

Anniken

03.05.2011 kl.22:02

Takk for det Siri:) hihi. Føler meg strålende også, ca annenhver dag i allefall:)

Pussig at de heller holder seg inne når det er så varmt og godt ute, men ennå mer sært er det at de gjemmer seg under dyner osv. Men, det skal sies at han elsker å være ute og legger seg da langflat i solen:P hihi. Og han gleder seg til å treffe deg også! Nemlig! :D Kom på besøk snuppa, snart! :)

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits