Påskekos!

Påsken er over, nå er det vår! Eller kanskje sommer. Her i Bergen har vi hatt strålende vær den siste uken, ja bortsett fra i går og i dag da, og det merkes at vi går sommeren i møte nå. Deilig! Nå er vinterjakken pakket bort og jeg kan bære magen på en ordentlig måte igjen;) 

Påsken ble tilbrakt sammen med Lille's kommende gudforelde, Maria og Marius og vi storkoste oss. Brettspill, snop, soling, leking, påskerebus og god mat er bare noen stikkord av hva vi foretok oss. Eneste minuset med hele påsken er at den varte så altfor kort! Vi får håpe vi kan tilbringe påskeferie eller andre ferier med disse to igjen. 


Påskegodis måtte vi selvsagt ha


Litt soling før påskerebusen:)


Vi tok en tur på vilvite senteret og her fikk gutta leke seg med både det ene og det andre. Spesielt denne sykkelen falt i smak:)

  

Men var jo ikke bare gutta som lekte seg! Her har Marius og Maria akkurat hatt sykkelløp.

Til slutt ett magebilde. Er jo ukebytte i dag og nå er vi 36 uker på vei. Til informasjon så er ammeboken ferdiglest, men babyteppet er ennå ikke helt ferdig. Så ingen fødsel de nærmeste dagene her i gården nei! :)3 kommentarer

Maria Therese

27.04.2011 kl.15:40

Åå...! Kan jeg få kopi av M&M-bildene? ;)

Anniken

27.04.2011 kl.21:52

Selvsagt! :) Sender over msn en dag? :)

Typen

29.04.2011 kl.20:57

Nååååååååå....tapte han Marius?

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits