Paolo 1 år!

I går fylte Paolo'en vår 1 år. Utrolig hvor fort tiden går. Men nå har jo ikke vi hatt han sammen med oss i ett år ennå, det er først i mai vi kan feire det jubileumet:)

Vi måtte jo selvfølgelig feire en slik en stor dag, så jeg brukte store deler av dagen i går til å bake kanelsnurrer og sjokoladeknuter vi kunne kose oss med. Etter at vi hadde fortært en bedre middag spilte vi litt brettspill mens vi koste oss med boller, brus og litt snop. En nydelig bursdagsfeiring med andre ord.

Men altså, vi glemte jo ikke av selve bursdagsbarnet da. Etter å ha vært ute i flere timer og løpt seg utslitt fikk han bursdagsgave i form av ett gigantisk tyggeben med fyll. Nam!, sa Paolo og ga seg i kast med beinet med en gang. Etter å ha gnegd på beinet i ett par timer kunne vi konstantere at vi hadde kjøpt rett type ben. Dette vil han nemlig ha en god stund fremover da det ikke var fullt så enkelt å tygge som han skulle ønsket.

Siden han har hatt bursdag har jeg gått igjennom alle de millionene med bilder vi har av han og her er ett lite bilderas av gutten vår:)


Paolo ca 4 uker og første gang vi fikk møte valpen vår:)


Ca 8 uker gammel og her måtte han bryne seg på ett nytt hjem OG ett nytt rart dyr!


Ingen tvil om at Paolo har vært fangban fra dag en, her har han bodd hos oss ca en uke:)


Ca 5 mnd og har begynt utstillingstreningen!

Og sist men ikke minst, Paolo 1 år! Finingen!

3 kommentarer

Maria Therese

13.03.2011 kl.14:35

Hurra for han som fyller ett år, ja han vil jeg gratulere! :) gi ham et godt rufs i pelsen fra meg ;)

Brordin

13.03.2011 kl.17:11

Jah,

Happy birthday to you,

Happy birthday to you

Happy birthday to Paolo Skarheim Simonsen (trur æ)

Happy birthday to you...

May your wishes come true :D:D

Anniken's Krok

14.03.2011 kl.00:40

Maria Therese: hihi, takker for bursdagssang og rufs;)

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits