Endelig mars!

Mars er måneden hvor ting løsner. Endelig kan man merke at det begynner å bli litt varmere ute, man kan se vårblomstene spire seg frem, snøen i fjellene smelter mer og mer og dagene blir lysere og lengre. Det er så deilig. Januar og februar er de tyngste månedne i året etter min mening. Vet ikke helt hvorfor, men tror nok det har noe å si at man har bodd nordpå. Der går man i disse månedene å venter på at solen skal komme helt frem. Man venter på lysere tider og man venter på vårblomstene. På bar asfalt og de første hestehovene som kryper seg opp langs veikanten. I tillegg har man gjerne blitt knekt litt i økonomien etter julen, med lang juleferie uten jobb og en hel del utgifter før jul. Da venter man på bedre tider da også. Hvertfall er det slik om man er student. Så i grunn er det jo ikke rart at de to første månedene i året er de lengste, når alt man gjør er å vente og vente.

Dessuten har vi masse å se frem til utover våren og sommeren også. Og allerede denne uken begynner det å skje spennende og positive ting. Masse besøk ventes utover våren, mye familiekos, spennende jobbprosjekter og ikke minst, ett nytt familiemedlem ventes. Barndåp og bryllup (ikke vårt;)) skal skje i løpet av sommeren i tillegg til masse kos i hjembyen.

Yes. Endelig mars! Nå..NÅ kan våren komme! :)

Ett lite bilderas fra mars/april i fjor, det hersker ingen tvil om at vi har gode dager å glede oss til fremover!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits