Hva skjer´a?

Hvem stengte våren inne og åpnet døren til vinteren??

Jeg som har bedt og bedt om varmere tider ble enormt skuffet over at kongen ikke hadde lyttet på meg i det hele tatt, da jeg møtte dette synet når jeg luftet Paolo i dag:


vet det er ett meget vakkert bilde, men jeg orket ikke kle på meg å gå ut for å finne ett bedre motiv:P

De siste dagene har det jo faktisk vært sol og bittelitt varme (i solen) istedenfor snø og jeg har jublet høyt, tatt kakao med ut i solsteiken og dagdrømt om varme. Nå derimot har jeg mest lyst å hyle høyt av det deprimerende synet utenfor. Får trøste meg med at det forhåpentligvis bare er midlertidig, og ja, jeg ber fortsatt til Kong Vinter om varme. Hvor mange ganger må jeg si det, jakken min passer ikke lengre!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits