Lady Lunaen vår er død..

I går fant vi vår søte lille dverghamster død i buret sitt. Vi ble litt forjamset og visste ikke helt hva vi skulle si. Bare timer tidligere hadde min kjære hatt henne i hånden sin og snakket litt med henne og så plutselig ligger hun der, helt stiv, uten å puste.


Slik tilbrakte hun store deler av dagen sin, helt til vi skiftet bur og hun ikke kunne gnege på gitteret lengre;)

Hun lå til og med atme matskålen sin, som om at hun var på vei til å hente seg ennå mer å spise. Lille matmonsteret;). Jeg har lenge lurt på hvordan det kom til å bli når hun en gang døde, hun var jo trossalt i hvertfall 1,5år gammel, nærmere to vil jeg tro. Men hadde ikke sett for meg at hun kom til å ligge så åpenlyst ute i buret sitt, det hele var egentlig veldig trist og merkelig.

Så nå har vi pakket hun godt inn i litt papir og en juicekartong og lurer på hva man gjør med en død hamster. Kan jo ikke grave henne ned noen steder nå som det er så frost ute, og vil jo ikke akkurat kaste henne i søpla heller..så, ja, hva gjør man? Noen tips?

Ellers tror vi hun har hatt ett greit liv, sikkert litt kjedelig siden vi ikke hadde henne så mye ute av buret da hun var litt av en hissigpropp;) Men mat og vann har hun hatt og også lange samtaler med oss igjennom buret. Men hamstrene trives vell best alene tror jeg.


Lady Luna var selvsagt tilstede på innflyttningsfesten vår i Februar i fjor også.

Stikkord:

Én kommentar

Da min hamster døde fryste jeg han til våren kom. Skrev hamster utenpå pakken så jeg ikke tok feil av den og en kyllingfilet en sen kveld, hehe ;) // Tv benken har jeg kjøpt på Bohus. :D

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits