What is so vidunderBART med bart?

Av mangel på nye og oppdaterte innlegg i bloggen min fikk jeg beskjed av min bedre halvdel om å skrive ett innlegg om bart. Da altså spesielt hans bart. Nå er det ikke sånn at noen av oss har noe spesiell rar fetisj når det gjelder bart, eller hvertfall ikke for min del, men min kjære ringte meg her om dagen og erklærte stolt at "Nu har æ bart!". Dette var da også den første setningen han sa i telefonen så jeg skjønte ca ingenting av den kommentaren, men da jeg hadde summet meg litt forsto jeg at nå hadde han barbert bort alt skjegget (endelig!) men da ikke barten. Hva er det egentlig som er så spesielt med bart?

"Man blir ikke mann før barten er på plass!"

Etter utallige vinkvelder med gode kompiser har jeg etterhvert forstått at det å annlegge bart er en viktig del av en gutts liv. Flere av kompisene mine har hatt flere konkurranser opp igjennom ungdommen om og gro størst bart hvor den som vinner får heder og ære.
For min del, og sikkert mange andre jenters del så synes jeg det er mest negative ting med barten, og kan i grunn ikke komme på så veldig mange positive ting. Å kysse en mann med en skikkelig bart er ikke noe særlig etter min mening, da denne er bare i veien og kiler. Så klart, er man glad i personen ser man vell litt bort i fra denne lille filletingen. Men hvem har vell ikke opplevd å være oppslukt i hverandre, for så å bli avbrutt av at det kiler på overleppen? Eller å bli kysset på nakken men ikke merke kysset fordi det bare kiler? I slike situasjoner kan man liksom ikke bryte ut i latter heller, så slike situasjoner kan jo bli nokså ubehagelige. Nå er det jo ikke slik at alle typer barter er like ille, de har jo forskjellige former og fasonger hvor noen er mindre irriterende enn andre, men hva godtar man ikke fra den man elsker? :)

Jeg håper bare bart perioden blir midlertidig og at han ikke ender opp med en skikkelig trønderbart eller som denne karen her for eksempel:

bart1

 
Stikkord:

3 kommentarer

muffe

23.07.2009 kl.12:36

Ja men jeg skjønner han godt, og man skal ikke kimse av en skikkelig bart. Wenche Foss har uttalt at du har ikke kysset en mann før du har kysset en mann med bart. I så måte kan du se frem til å få kysse en skikkelig mann! :)Videre er disse veddemålene særdeles viktig for en mann, og den heder og ære som kan høstes inn er avgjørende for din bedre halvdels videre eksistens! Jeg har selv ved flere anledninger overrasket Maria med bart, noe som aldri har blitt godt mottatt - skjønner dere ingenting dere jenter? :p

Anniken

23.07.2009 kl.14:01

Ja altså, dette er jo ikke første gang han har hatt bart da, så da har jeg nå kysset en ekte mann:) Jeg skjønner bart er viktig for deres videre eksistens og alt det der - men skjønner ikke dere hvor mye i veien en bart egentlig er? :pKanskje en nærmere forklaring over hvor viktig en bart er ville hjulpet mer på vår forståelse?;)

muffe

29.07.2009 kl.16:14

svar på denne uthengingen av bart er herved lagt ut på min blogg. Vegard - jeg har ryggen din dekket! :)

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits