Smykkelaging, jobb, turister og slikt..

Første bloggen dette her så glemmer fort av å oppdatere den.
En liten kjapp oppdatering må man vell få til i blant.

I går la jeg endelig ut smykkene mine for salg og allerede i dag er to av dem solgt! Så nå er det bare å stikke hjem å produsere i store mengder slik at flere får gleden av dem;)

Jobber hele denne sommeren også så når det endelig er en fridag gjelder det bare å komme seg ut i solen, eller ut på eventyr av andre slag, så sist uke var jeg, Vegard, Therese, Sindre og Aksel på Polar Zoo som ligger litt nord for Narvik.
Her var vi med på den vanlige guidete turen gjennom parken som er veldig lærerik og intressant, men så dro vi på noe som heter Wolf Camp hvor man kan gå inn i buret til ulvene å hilse på dem.
De som ledet denne campen forberedte oss godt med å fortelle oss at vi måtte gjemme alt som ulvene kunne bite tak i, dvs skolisser, hår, hetter, snor fra hetter og gensre osv. De lærte oss hvordan vi kunne beskytte oss mot klørne deres når ulvene hoppet opp for å hilse på oss og de fortalte oss at det var ikke lov å si "AU!" eller å dytte ulvene bort om de kom for å hilse. Så avsluttet de hele denne tiradaen (som hadde gjort alle skrekkslagen) med å si at ulvene var absolutt ikke farlig og gikk aldri til angrip! Det var en redd gjeng som gikk igjennom to sett med låste gitterdører før vi kom inn til ulvene. Her kom ulvene straks springende mot oss, de klynket og logret med halen og oppførte seg som hunder. Hele campen varte i ca 45 minutter og selv om vi var oppspist av mygg og andre rariteter var dette virkelig litt av en opplevelse. Skal legge ut noen bilder så snart som mulig.

På lørdag var jeg, mamma, pappa, lillebror Simon og Tiril på en flott tur til Rombaksbotn. Vi tok toget til Katterat og gikk ned for så å ta båten ut. Turen var kjempe flott helt til vi ble angripet av ihjelsultne mygg! Virket som de var virkelig utsultet på blod, for verken myggspray, bål eller sigarett fikk dem bort å hele "krigen" endte med at jeg nå klør meg ihjel med over 50stikk bare på bena!
Bilder kommer her også:)

Ellers er det mye eventyr på jobb også, enkelte turister har jo støtt på det ene eller det andre av uforutsette ting å dermed legger de så pent skylden (høylytt kjefting, risting, kveletak kan nevnes) på oss som tilfeldigvis står bak disken på turistkontoret. Men litt eventyr (evt redsler) i hverdagen må man jo ha.

En lang oppdatering nå men skal bli flinkere å oppdatere etterhvert. Bilder fra smykkene mine er på vei:)

Stikkord:

5 kommentarer

Maria Therese

16.07.2009 kl.21:24

Oi! Høres jo knall ut. Jeg vil også danse med ulver! ...eller noe i den duren. Hvor har du lagt ut smykkene for salg? På turistkontoret? Mener å huske at du snakket om det... Kan jeg ønske meg et til jul? ;)

Anniken

16.07.2009 kl.21:56

Ja, dans ble det vettu:) Det var kult, men også litt skummelt! Men hadde jo håpet på å få møte bjørnene også, men den gang ei. Kanskje neste sommer;)Har lagt dem ut på den nye turistkontor filialen på jernbanen, men kommer til å legge ut bilder og slikt her så man kan bestille om man vil. Ja du må bare ønske til jul! Gjerne spesifikt med farger og form:D

Maria Therese

16.07.2009 kl.22:05

Hehe, den er god. Skal huske det når det nærmer seg :)

Marita Sørensen Solaas

17.07.2009 kl.09:19

Kvelertak? Say what!?Jeg vil også ønske meg smykke. Rødt og stjerner;)

Anniken

17.07.2009 kl.13:22

;) Stjerner? som i sølv stjerner, hvite stjerner. Spesifiser, Takk!;)

Skriv en ny kommentar

Anniken's Krok

Anniken's Krok

29, Rælingen

Jeg er en jente på (snart) 30 år. Giftet meg i sommer med min fantastiske mann og sammen har vi to døtre og en hund. Jeg ble i mars 2015 diagnostisert med ME, noe som jeg fortsatt kjemper med. Sommeren 2015 la jeg om kostholdet og lever nå (så godt det lar seg gjøre) etter lavkarbo filosofien og det virker som dette funker for meg. Jeg kommer til å fortsette å skrive om dill og dall som rører seg i livet mitt, dele litt oppskrifter og fordøye tanker:)

Kategorier

Arkiv

hits